Werken bij Solvus

Wie zijn wij?

Solvus is een zelfstandig onderdeel van USG People, en dienstverlener van op maat gemaakte HR oplossingen op het gebied van het uitbesteden van werving en selectie en het proces beheer rondom tijdelijke inhuur (Recruitment Proces Outsourcing (RPO), Managed Service Program (MSP) & Total Workforce Solutions).

In het geval van een MSP neemt Solvus, eventueel vanuit een inhouse constructie, bij een nationale of internationale klant de verantwoordelijkheid op zich om 100% te voorzien in de vraag naar tijdelijk personeel voor zowel General Staffing, Specialised Staffing en Professional Staffing.

Solvus doet hiertoe zaken met verschillende leveranciers tegen gelijke voorwaarden. De MSP is voor de inkopende organisatie (opdrachtgever) het enige loket naar de tijdelijke arbeidsmarkt betreffende de inzet en inhuur van tijdelijk personeel in de ruimste zin des woords. De MSP verzorgt niet alleen, maar is ook verantwoordelijk voor, het zoeken naar de juiste kandidaat door gebruik te maken van de gecontracteerde leveranciers, maar regelt ook de volledige contract- en administratieve afhandeling (van aanvraag tot en met geautomatiseerde betaling) door gebruik te maken van een hoge mate van automatisering middels een Vendor Management System (VMS).

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.