Werken bij Solvus

Wie zijn wij?

Solvus is een zelfstandig onderdeel van USG People, en dienstverlener van op maat gemaakte HR oplossingen op het gebied van het uitbesteden van werving en selectie en het proces beheer rondom tijdelijke inhuur (Recruitment Proces Outsourcing (RPO), Managed Service Program (MSP) & Total Workforce Solutions).

In het geval van een MSP neemt Solvus, eventueel vanuit een inhouse constructie, bij een nationale of internationale klant de verantwoordelijkheid op zich om 100% te voorzien in de vraag naar tijdelijk personeel voor zowel General Staffing, Specialised Staffing en Professional Staffing.

Solvus doet hiertoe zaken met verschillende leveranciers tegen gelijke voorwaarden. De MSP is voor de inkopende organisatie (opdrachtgever) het enige loket naar de tijdelijke arbeidsmarkt betreffende de inzet en inhuur van tijdelijk personeel in de ruimste zin des woords. De MSP verzorgt niet alleen, maar is ook verantwoordelijk voor, het zoeken naar de juiste kandidaat door gebruik te maken van de gecontracteerde leveranciers, maar regelt ook de volledige contract- en administratieve afhandeling (van aanvraag tot en met geautomatiseerde betaling) door gebruik te maken van een hoge mate van automatisering middels een Vendor Management System (VMS).

(Senior) Program Manager

Jij geeft leiding en bent verantwoordelijk voor het optimaal laten uitvoeren van het neutrale Managed Service Program op operationeel en tactisch niveau zoals afgestemd met de betreffende klant. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor het op efficiënte en effectieve wijze vormgeven van de werkprocessen en door het voeren van adequaat personeelsmanagement.

Bekijk hier het volledige functieprofiel. 

(Senior) Program Consultant

Jouw doel is het coördineren/uitbesteden van het selectieproces aan geselecteerde leveranciers voor de werving van gekwalificeerde kandidaten, zodat de interne vacatures van de klant succesvol worden ingevuld. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het actief opbouwen van een netwerk met de interne opdrachtgever en de leveranciers.

Bekijk hier het volledige functieprofiel. 

Program Coördinator

Jij biedt administratieve ondersteuning aan de coördinatie van het werving en selectieproces van de MSP, zodat de interne vacatures van de opdrachtgever succesvol worden ingevuld. Daarnaast bied je ondersteuning aan het effectief en efficiënt onderhouden van de gecontracteerde leveranciers ten behoeve van het invullen van de vacatures.

Bekijk hier het volledige functieprofiel. 

Reacties graag naar info@solvus.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Tjerk de Vries (06-38755883) of Michel Badeaux (06-24920676).